Het Kantoor

Advocatenkantoor Bell voert een algemene praktijk en levert juridisch advies en bijstand aan particulieren, bedrijven en instellingen. Daarbij liggen accenten op het personen- en familierecht, sociaal zekerheidsrecht, vreemdelingenrecht en op het algemene verbintenissenrecht.

 

Heeft u advies nodig bij een (dreigend) conflict of zoekt u een advocaat voor het starten van een gerechtelijke procedure? Bij ons staat uw belang altijd voorop en worden adviezen aan u verstrekt die u verder helpen. Het is namelijk onze prioriteit een conflict effectief op te lossen.

 

Advocatenkantoor Bell streeft ernaar om middels juridisch advies mensen zo goed mogelijk bij te staan in hun juridische problematiek. Deskundigheid en kwaliteit staan daarbij centraal. Dit wordt bewerkstelligd door middel van het combineren van actuele kennis op gebied van verschillende rechtsgebieden, creativiteit en oog voor de persoon van de cliënt.

 

Onze rechtsbijstand wordt in de taal van uw voorkeur verleend. Wij kunnen u te woord staan in het Nederlands, Engels of Pidgin-Engels.

Overige kantoorinformatie

Advocatenkantoor Bell is gevestigd aan de Sint Bavostraat 18, 4891 CJ te Rijsbergen. Wij zijn bereikbaar per post op dit adres, per e-mail op info@advocatenkantoorbell.nl. Telefonisch zijn wij bereikbaar op 06 11 255 182.

 

Advocatenkantoor Bell is lid van de Orde van Advocaten.

 

Advocatenkantoor Bell is de handelsnaam van de eenmanszaak waarbinnen door mw. mr. J.M. Bell de advocatenpraktijk wordt uitgeoefend. Het kantoor is bij de Kamer van Koophandel geregistreerd onder nummer 73324566.

 

Mw. mr. J.M. Bell heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd: Algemene praktijk. Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

 

Advocatenkantoor Bell heeft geen stichting derdengelden ter beschikking en kan derhalve geen derdengelden ontvangen.

 

Algemene voorwaarden

Op al onze werkzaamheden zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. De algemene voorwaarden beperken de beroepsaansprakelijkheid van Advocatenkantoor Bell tot het bedrag waarop de beroepsaansprakelijkheidsverzekering aanspraak geeft. Advocatenkantoor Bell heeft bij AON een beroepsaansprakelijkheidsverzekering afgesloten, welke voldoet aan de door de Nederlandse Orde van Advocaten gestelde normen.

 

Privacyverklaring

Advocatenkantoor Bell kan uw persoonsgegevens verwerken bij gebruik van de website en/of dienstverlening. Ook kunnen cookies worden geplaatst en uitgelezen. Meer informatie daarover vindt u in ons privacybeleid.

 

Klachtenregeling

Wij streven altijd naar de meest effectieve oplossing voor u. Mocht u onverhoopt niet tevreden zijn, dan horen wij dat graag. U kan gebruik maken van de klachtenregeling van Advocatenkantoor Bell.

Bezoekadres

Marijke Meustraat 90 4818 LW Breda

mobiel nummer

061 125 51 82

fax

084 834 00 41

E-mail

info@advocatenkantoorbell.nl

Openingstijden

Maandag - Vrijdag: 9:00 – 17:00 uur